top of page

For mer informasjon og pristilbud, kontakt Espen på:

Mobil: +47 901 05 591

E-post: espen@nordiskvannteknikk.no

Oljeutskiller og Fettutskiller

Oljeutskillere og fettutskillere er blant de mest populære produktene vi leverer. Det er fordi produktene er lette å installere, krever minimalt med vedlikehold og vi er konkuransedyktige på pris. Les mer om våre oljeutskillere og fettutskillere her.

Oljeutskiller stående med prøvetaker

Oljeutskiller

Alle virksomheter som slipper ut oljeholdig avløpsvann, har behov for en oljeutskiller. Eksempler på slike virksomheter er vaskehaller, smøre/servicehall, verksted og garasje. Det er forbundet en rekke krav ved installasjon av oljeutskiller. Kravene varierer fra kommune til kommune, så det kan være lurt å se hvilke krav som gjelder for deg på din kommunes hjemmesider.

 

Våre oljeutskillere er produsert av polypropylen, har få bevegende deler og har derfor lang levetid og er lette og vedlikeholde. I tillegg er de enkle å installere. Oljeutskillerne vi leverer kommer i en rekke ulike variasjoner og størrelser, men vi har to hovedkategorier: mobile oljeutskillere, og nedgravbare oljeutskillere.

Mobile oljeutskillere

De mobile oljeutskillerne er kompakte og kan stå på gulvet, og egner seg best til mindre virksomheter. Vi leverer også mobile oljeutskillere i større størrelser, men disse må plasseres i en vugge, eller bygges inn i en stålkasse eller en container. De mobile oljeutskillerne krever også en separat kum eller lignende hvor oljeholdig vann samles opp før det pumpes inn i oljeutskilleren.

Kompakt oljeutskiller stående for enkel tilkobling
Sepko-6-prodpektui_1.jpg

Nedgravbare oljeutskillere

De nedgravbare oljeutskillerne er større og har høyere kapasitet enn de mobile oljeutskillerne. Disse modellene består av selve oljeutskilleren, en oppsamlingskum for oljeholdig vann, og en servicesjakt med stige og lokk. Oljeutskillerne er fleksible, og kan tilpasses dine behov i forhold til størrelse og kapasitet, hvor høy servicesjakten må være, og hvor mye vekt lokket vil bli utsatt for. Ring oss, så hjelper vi deg med å finne oljeutskilleren som passer dine behov!

Vi fører også prøvetaker og alarmer.

Fettutskiller

Hvis du produserer eller tilbeder mat, må du sannsynligvis ha en fettutskiller som fjerner fettet fra vannet før du slipper det ut i avløpsnettet. Kravene til håndtering av fettholdig vann fastsettes lokalt i hver kommune, og det kan derfor være lurt å se hvilke krav som gjelder for deg på din kommunes hjemmesider.

 

Vi leverer fettutskillere i ulike varianter og størrelser, vi hjelper deg med å finne riktig størrelse for dine behov. Fettutskillerne leveres også i to varianter: mobile fettutskillere og nedgravbare fettutskillere.

Mobile fettutskillere

De mobile fettutskillerne er kompakte, enkle å installere og er ment for installasjon på gulv. De er små nok til å passe gjennom vanlige dører, og egner seg derfor perfekt til små virksomheter hvor den kan installeres på et bakrom. Fettutskillerne kommer med en rekke tilleggsutstyr. Ring oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte fettutskilleren for din virksomhet!

Fettutskiller stående
grease-separator-underground-1-min.jpg

Nedgravbare fettutskillere

Den andre varianten av fettutskillere vi leverer er større, har høyere kapasitet, og er ment for å graves ned. Disse fettutskillerne kommer også med servicesjakt med stige og lokk for enkel tilgang. Disse fettutskillerne er fleksible og kan tilpasses etter hvilken størrelse du trenger, hvor dypt den skal graves ned, og hvor mye vekt lokket må tåle. Ring oss, så hjelper vi deg med å finne riktig fettutskiller for din virksomhet!

Vi fører også prøvetaker og alarmer.

bottom of page