Mobile renseanlegg

Rent vann - renere miljø

Kontakt salgs- og prosjektleder
Dag-Einar Krantz:
Mob: 412 43 750
Mail: dag-e@nordiskvannteknikk.no

Mobile renseløsninger

Våre komplette vannbehandlingsanlegg er enkle og funksjonelle systemer for manuell eller automatisk drift. De mobile renseanleggene er konstruert med tanke på å være mobilt og plassbesparende.

Kapasitet og rensebehov

Vi hjelper med å finne den optimale løsningen for hvert prosjekt slik at kunden får behandlingsanlegg tilpasset behovet i forhold til kapasitet og renseeffekt.

Sedimenterings- og buffercontainere.

Sedimenteringscontainer/ Buffercontainer er container med kammer for felling av de store partiklene. Nordisk Vannteknikk bruker containere fra 28m³ til 38m³ for å gi lengst mulig oppholdstid i containeren, og med dette best renseeffekt.
Ved høy vannstrøm kan disse også seriekobles. (laksetrapp)

Renseanlegg
Renseanlegg for tilsetting av fellingsmiddel. Dette renser ut de finere partikler som svever i vannet og ikke klarer å settle seg i Sedimenteringscontainer.

Denne løsningen blir også brukt ved forurenset vann med tungmetaller hvor kullfilter også vil være aktuelt som en del av den totale renseløsningen fra Nordisk Vannteknikk.

Våre renseanlegg leveres i ulike størrelser. Minianlegg har en kapasitet på 6-7 m3/t. Standard renseanlegg renser opp til 17 m3/t. Utover dette spesialtilpasser vi anlegg etter behov og plass til rådighet. Vi leverer mobile renseløsninger helt opp til 300 m3/t. både for salg og utleie.

Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.