top of page

Mobile
Renseanlegg

Våre mobile renseløsninger er enkle og funksjonelle systemer for både manuell og automatisk drift. Anleggene er konstruert med tanke på å være mobile og plassbesparende. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning etter behov i forhold til kapasitet og renseeffekt for optimal ytelse. Vi har mulighet til å levere anlegg både for salg og utleie!

mobilt-renseanlegg.jpg

Mobile renseanlegg fra Nordisk Vannteknikk er en produktserie designet for å være både plassbesparende og fleksibel. Produktserien inneholder en rekke renseløsninger bygget inn i ulike containere som gjør dem enkle å plassere og håndtere, selv på trange områder. Det gjør at de mobile anleggene er spesielt godt egnet innenfor bygg, anlegg og tunnelvirksomhet.

Med de mobile anleggene har man mulighet til å kombinere ulike løsninger og få et skreddersydd anlegg etter behov. Nordisk Vannteknikk er med fra start og utfører analyser av vannet slik at vi kan finne den beste totale løsningen for deg.

 

Anleggene har kort leveringstid, og vi bistår med montasje, service og forbruksvarer til renseprosessen.

Et modulært system

Posjekter

Nordisk Vannteknikk har gjennom en årrekke levert mobile renseanlegg i forbindelse med bygging, graving og tunnelarbeid. Les mer om noen av våre mobile prosjekter her.

324525351_565899585403991_3678354178337725732_n.jpg

Nye Drammen Sykehus

Nordisk Vannteknikk har levert to ulike mobile renseanlegg for rensing av vann fra graving og grunnarbeid i forbinnelse med byggingen av det nye sykehuset i Drammen.

komplett-mobilt-renseanlegg.jpeg

Regjeringskvartalet

På oppdrag fra Implenia leverte Nordisk Vannteknikk AS et mobilt renseanlegg til Akersgata/Grubbegata i mars 2015. Anleggets funksjon skulle være å rense vann fra riving og anleggsvirksomhet i området.

bottom of page